MOPAN Suceava

Evoluţiile bune din partidele cu Pandurii Târgu Jiu şi CSM Ploieşti ale interului dreapta Florin Acatrinei nu au trecut neobservate şi handbalistul de la CS Universitatea Suceava a fost selecţionat în lotul naţional al României. Tânărul jucător de la gruparea a fost inclus de către antrenorul Elidor Voica în lotul cu România va aborda duelurile cu Slovenia şi Islanda, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2014.
Reunirea tricolorilor este programată pentru data de 24 octombrie, la Piatra Neamţ. După câteva zile de antrenamente, reprezentativa se va deplasa în Slovenia, pentru meciul de debut din grupa a VI-a a preliminariilor, în 31 octombrie. Tot Piatra Neamţ se va juca şi primul meci de pe teren propriu, cu Islanda, în 4 noiembrie. Restul partidelor sunt programate în 2013, primul cu Belarus, în 3-4 aprilie. Preliminariile se vor încheia în 16 iunie, primele două clasate din fiecare dintre cele şapte grupe obţinând calificarea la turneul final, plus o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, din toate grupele.
Lotul anunţat de selecţionereul Eliodor Voica pentru cele două meciuri este format din următorii jucatori: Popescu, Ciobanu, Irimuş – portari, Sabou, Dospinescu, Şimicu, Păiuş, Ramba, Csepreghi, Fenici, Rotaru, Mureşan, Ghiţă, Criciotoiu, Acatrinei, Ghionea, Sadoveac, Novanc, Huba Talas, Iancu – jucători de câmp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava