MOPAN Suceava

Florin Busuioc se simte mult mai bine după ce a trecut printr-o perioadă foarte tumultoasă, în care a fost la un pas de a-și pierde viața și a apărut la tv. Prezentatorul tv a suferit un infarct în Craiova, unde a avut spectacol și a avut nevoie imediat de operație la inimă pentru a supraviețui. După aproape două luni, Florin Busuioc se simte mult mai bine și și-a anunțat revenirea la tv, potrivit click.ro.

„Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă. De dimineață am făcut știrile de dimineață, am plecat de Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău și înțeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine. I-am cerut un calciu, mă simțeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital. M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun și căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte. N-a fost nici un semn, cred că am fumat cam mult, toată perioada asta, nu mai fumez acum nu mai simt nevoia.”, a declarat Florin Busuioc la ProTV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/florin-busuioc-prima-aparitie-la-tv-dupa-operatie-cand-revine-la-tv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava