MOPAN Suceava

Așa cum a promis, după demisia de la PRO TV, Florin Călinescu a venit cu lămuriri și cu detalii despre noul lui proiect, care are legătură tot cu televiziunea. Fostul jurat al emisiunii „Românii au talent” a recunoscut că a semnat un contract de consultanță, notează click.ro.

„Am dat un anunț și vreau să vi-l explic pe îndelete. Caut oameni care să se exprime, într-un fel sau altul, într-un colectiv de creație. ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea”, a punctat fostul protevist, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/florin-calinescu-am-semnat-un-contract-de-consultanta-pentru-mai-multe-televiziuni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava