Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Chilian a depus la Direcția Națională Anticorpuție o plângere împotriva doctorului Ioan Lască, chirug plastician la Spitalul Floreasca și unul dintre medicii care au avut grijă de răniții de la Colectiv. În denunțul său, artistul îl acuză pe doctor de abuz în serviciu, ucidere din culpă, neglijență în serviciu și deturnarea fondurilor comunitare, potrivit click.ro.

Dacă se dovedește că acuzațiile sale nu sunt reale, artistul ar putea suporta consecințe grave. Avocatul Artin Sarchizian a declarat pentru ziarul Ring, conform sursei citate, că Florin Chilian și-a asumat niște riscuri atunci când a făcut această plângere: “Dacă, în cadrul anchetei, se va stabili, cumva, că acuzaţiile nu se justifică, iar artistul ştia că acestea nu sunt reale, el poate fi acuzat de inducerea în eroare a organelor judiciare şi poate primi o pedeapsă cu închisoare între 6 luni şi 3 ani sau o amendă”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/florin-chilian-risca-puscaria-dupa-ce-acuzat-un-medic-de-abuz

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava