MOPAN Suceava

Marţi, 7 noiembrie, de la ora 15:30, în Sala Casa Cărţii din Iaşi (etajul 2, Bld. Ştefan cel Mare şi Sfînt 67), Florin Gheorghiţă se va întîlni cu cititorii cu prilejul lansării celui mai recent volum apărut la Editura Polirom, Vestigii de la o altă omenire, publicat în colecţia „ Hexagon. La limita cunoaşterii”, disponibil şi în ediţie digitală.

Invitată, alături de autor: prof. Luminiţa Popa

Din timpuri nebănuite, au ajuns pînă la noi uluitoare tezaure de cunoaştere. Cine sînt creatorii lor? Cum se poate ca anumite obiecte care datează de dinainte de apariţia omului pe Pămînt să pară totuşi fabricate industrial ori să anticipeze cu zeci de milioane de ani realizările tehnice ale prezentului? Este posibil ca oamenii şi dinozaurii să fi coexistat? Iată cîteva întrebări la care, bazîndu-se pe surse mai puţin accesibile, ilustrate cu numeroase fotografii, Florin Gheorghiţă are un singur răspuns: în vremuri ancestrale, au mai existat pe Terra, în mod repetat, omeniri care, după ce au atins un înalt nivel de civilizaţie şi progres tehnico-ştiinţific, au fost distruse în mod ciclic de cataclisme produse la scară planetară.

Sugestii străvechi pentru aparate moderne • Strămoşii zburau cu avioane • Satelitul divin • Tezaure oferite de o civilizaţie dispărută • Muzeele cunoaşterilor ascunse • Urme de oameni şi dinozauri din altă eră • Vestigii tulburătoare • Legendele Sorilor • Dovezi impresionante

Florin Gheorghiţă a publicat mai multe volume despre fenomene din realitatea înconjurătoare aflate la limita cunoaşterii umane, care s-au bucurat de un mare succes în rîndul cititorilor. La Editura Polirom au apărut: Karma şi taina reîncarnării (2004, 2014), Dezvăluiri din invizibil (2008, 2014), Marile taine ale omenirii (2013), Strania energie a gîndirii (2014), Straniile inteligenţe invizibile (2014), Uimitoarele fenomene din invizibil şi energiile benefice (2015) şi Sufletele, îngerii şi ce ne ascunde ştiinţa (2016).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava