MOPAN Suceava

A bătut la ușa ta cineva” –  cea mai recentă piesă interpretată de Florin Gherlea pe muzică scrisă de Nicolae Moldoveanu și text scris de Costache Ioanid

Ne aflăm în perioada Postului Mare iar pricesnele sunt des întâlnite pe platformele de muzică dar și pe rețelele de socializare. Învierea Domnului este cel mai mare eveniment al omenirii atât din punct de vedere religios cât și istoric, pe care azi creștini îl sărbătoresc anual cu mare strictețe, printer care se numără și aceste cântări de slavă, cinste, mulțumire și închinăciune lui Dumnezeu. Cu această ocazie FLORIN GHERLEA lansează de aniversarea sa pe 02.aprilie o priceasnă intitulată ” A BĂTUT LA UȘA TA CINVEA”, pe muzică scrisă de Nicolae Moldoveanu și text scris de Costache Ioanid.

https://www.youtube.com/watch?v=l8X_SX1Dk_4

” Este un vis împlinit realizarea acestui proiect de care sunt mulțumit și recunoscător tuturor celor care au făcut posibil acest lucru întru-un timp foarte scurt, pentru a putea fi lansat în ziua aniversării mele. Mă simt trufaș că am reușit și în acest an în preajma Sărbătorilor Pascale să ofer celor dragi și celor care îmi ascultă muzica o priceasnă pe care o îndrăgesc enorm mult, având o interpretare diferită care sper să placă tuturor ascultători.”

Prin intermediul acestei piese Florin Gherlea urează tuturor ”Sărbători fericite, luminate și binecuvântate” alături de familie și cei dragi cu împliniri cerești și pământești. Să petreceți sfintele sărbători în pace sănătoși și bucuroși.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava