Concert pascal
MOPAN Suceava

Ajunge relația dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase la un alt nivel? Dacă pe tot parcursul lor Fermă cei doi au dormit împreună, s-au tachinat, și-au făcut crize de gelozie unul altuia și s-au sărutat cu pasiune, uitând de camerele de filmat, să pare că în seara de marți, 30 aprilie, a venit momentul decisiv care ar demonstra că iubirea lor e reală și incontestabilă, notează click.ro.

În timpul petrecerii organizate la Ferma cu ocazia zilei lui de naștere, acesta împlinind 40 de ani și având parte de un eveniment pe cinste, în straie rrome, cu lăutari și multă distracție, Pastramă s-a gândit să îi adreseze partenerei lui marea întrebare. Florin Pastramă s-a pus în genunchi în fața lui Brigitte, și i-a cerut acesteia să îi fie soție. Răspunsul fostei soții a lui Ilie Năstase a fost pozitiv, chiar dacă aceasta s-a cam supărat pe iubitul ei, având în vedere că el a dansat și le-a pupat pe Otniela și Ioana Filimon la petrecere. Geloasă, Brigitte nici măcar nu a vrut să mai participe la eveniment, stând în bucătărie să gătească și „spionându-i” pe cei de afară, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/florin-pastrama-cerut-o-de-sotie-pe-brigitte-ce-raspuns-dat-vedeta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava