MOPAN Suceava

Au trecut vremurile când Florin Piersic apărea pe bandă rulantă şi-n filme, şi în piese de teatru. Din 2007, maestrul a revenit pe scenă şi joacă doar în spectacole speciale, la care biletele se vând ca pâinea caldă. Fie în ţară, fie peste hotare, casa de bilete rămâne mereu închisă. Florin Piersic împlineşte 84 de ani în 27 ianuarie, iar Click! îţi spune unde îl poţi aplauda în următoarea perioadă.

Pentru că are o pensie de doar 2.000 de lei, plus o indemnizaţie de merit de 2.700 de lei din partea UNITER, maestrul este nevoit să-şi rotunjească veniturile cu sumele care îi revin din spectacole. Însă acestea nu sunt foarte consistente, întrucât din încasări se scad cheltuielile cu sălile în care se joacă şi onorariile colaboratorilor şi ale tuturor celor care îl ajută. Maestrul se descurcă însă onorabil din punct de vedere financiar şi se bucură că poate juca la o vârstă venerabilă, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/florin-piersic-face-naveta-bucuresti-londra-la-84-de-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava