• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  a declarat joi că a solicitat Ministrului Economiei Niculae Bădălău să inițieze o Hotărâre de Guvern privind declararea proiectului de investiții  ”Conducta de transport gaze naturale DN 250 Pojorâta – Vatra Dornei” ca proiect de importanță națională în domeniul gazelor naturale, prezentând și argumentele de care trebuie să se țină cont în acest sens.

De asemenea Gheorghe Flutur a anunțat că a semnat astăzi Certificatul de Urbanism pentru acest tronson al conductei de transport gaze naturale.

”Conducta Pojorâta – Vatra Dornei este definită ca fiind ETAPA II a Conductei de transport gaze naturale Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, având o lungime de 26,394 km. Aștept să se deblocheze cât mai curând realizarea acestei investiții, de importanță națională , vitală pentru întreaga zonă”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava