Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a prezentat joi conţinutul unei scrisori pe care cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a trimis-o candidatului ACL pentru funcţia de preşedinte al României, în care îşi declară susţinerea faţă de acesta. Scrisoarea a fost trimisă încă de dinaintea primului tur de scrutin.
„Dragă domnule Johannis, am aflat cu bucurie că pe 2 noiembrie candidaţi la Preşedinţia României din partea ACL. Cetăţenii României vor găsi în candidatura dumneavoastră o sumă de calităţi extrem de apreciate în Europa. În calitate de primar al Sibiului aţi demonstrat competenţe administrative şi un autentic spirit european. Prin intrarea PNL în Partidul Popular European şi prin alianţa cu PDL aţi întărit puterea clasei mijlocii.
Vă urez multă determinare şi energie şi sper în succesul dumneavoastră şi al ACL”, se precizează în scrisoarea cancelarului Germaniei.
După ce a citit scrisoarea, Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că această susţinere venită din partea cancelarului Germaniei înseamnă extgrem de mult atât pentru România, cât şi pentru „viitorul nostru”. În aceste condiţii, Flutur şi-a exprimat convingerea că sucevenii şi românii vor vota pentru parteneriate serioase şi puternice. El a declarat că este optimist în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor de duminică, afirmând că această campanie a arătat seriozitatea lui Klaus Iohannis, în antiteză cu populismul lui Victor Ponta care împarte şi aruncă „pomeni electorale din balconul guvernamental”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava