MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Tarom va creşte numărul de zboruri pe car ele va opera pe ruta Bucureşti-Suceava-Bucureşti.

Gheorghe Flutur a spus că în perioadele 14 noiembrie – 19 decembrie 2018 și 7 ianuarie-27 martie 2019, Tarom introduce în zilele de luni și miercuri, două noi curse de la/spre București având următorul program:

Decolare București Otopeni 13:30 – Aterizare Suceava 14:40 şi

Decolare Suceava 15:05 – Aterizare București-Otopeni 16:20

Zborul va fi efectuat cu o aeronava ATR 42 cu o capacitate de 48 locuri.

„Sunt curse aeriene cerute de mai multă vreme. Trebuie spus că despre necesitatea să existe curse de după amiază pe parcursul zilelor de luni-vineri am discutat și cu ocazia ultimelor vizite făcute în județul Suceava de mai multe delegații. Astfel, pentru perioadele menționate vom avea în total 12 frecvente săptămânale.  Pe lângă frecvențele zilnice clasice (aterizare de la București seara și decolare spre București dimineața) vor mai fi încă 5 frecvențe săptămânale pe timpul zilei (mai puțin vineri si sâmbătă)”, a declarat Gheorghe Flutur. El a adăugat că în perioada 6 noiembrie 2018 – 28 martie 2019 zborurile de la/spre București în zilele de marți seara/miercuri și joi seara/vineri se vor efectua cu o aeronava ATR 72 cu o capacitate de 68 locuri (în locul aeronavei ATR 42, cu o capacitate de 48 locuri).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava