• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a fost prezent astăzi dimineaţă în zonele cele mai afectate de inundaţiile de luni seara, respectiv comunele Fundu Moldovei şi Pojorâta, satul Valea Putnei. Gheorghe Flutur a amintit că aluviunile şi resturile vegetale aduse de viitură au blocat mai multe podeţe, iar apa a inundat mai multe case şi gospodării din cele două comune.

Flutur a precizat că începând de astăzi, comisii mixte formate din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Prefecturii evaluează pagubele din toate localităţile judeţului. Şeful administraţiei judeţe a declarat că în perioada următoare trebuie realizate lucrări de consolidare a malurilor şi de îndiguire a cursurilor de apă care au provocat aceste pagube, la început din fonduri locale, urmând ca apoi să se solicite alocarea de bani de la Guvern.

Flutur a ţinut să remarce modul în care cadrele ISU şi localnicii au acţionat în zonele afectate de inundaţii, în special sprijinul acordat familiilor în ale căror case şi gospodării a intrat apa. Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a spus că au început deja lucrările de îndiguire a pârâului Voroneţ, cel care a provocat pagube mari la inundaţiile din luna iunie a acestui an. „Au început deja lucrările la podul din Voroneţ de peste râul Moldova. Se lucrează la degajarea albiei şi la consolidarea piciorului drept al podului. De asemenea, se lucrează deja la îndiguirea pârâului Voroneţ şi la construcţia mai multor podeţe distruse de inundaţiile din luna iunie”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava