MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit astăzi, la sediul instituției, cu experți și proiectanți de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a continua discuțiile avute săptămâna trecută cu reprezentanți de la Ministerul Transporturilor și din CNAIR privind infrastructura de drumuri rapide în județul Suceava.

La discuții au participat specialiști din compartimentul tehnic al Consiliului Județean Suceava și din cadrul mai multor primării din județ.

Gheorghe Flutur a precizat ca in cadrul intalnirii s-a discutat despre stadiul documentației și etapele de parcurs pentru Autostrada A7 Siret-Suceava-București și Autostrada Nordului, Suceava-Gura Humorului–Câmpulung Moldovenesc-Vatra Dornei–Bistrița-Satu Mare.

“Ne interesează, în primă fază, realizarea pe traseul Autostrăzii Nordului a centurilor pentru Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc si Vatra Dornei.

Astăzi și mâine intrăm pe detalii, urmând să prezentăm stadiul privind etapele în care se află realizarea celor două autostrăzi”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava