Comenzi MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că a semnat documentația pentru licitația de execuție a lucrărilor la proiectul „Modernizare DJ 174C, km 0+000 – 3+660  Panaci – Bilbor”, obiectiv inclus în lista obiectivelor de investiții pentru finanțarea Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL II).

Gheorghe Flutur a spus că prin acest proiect se propune modernizarea infrastructurii rutiere prin asfaltarea drumului DJ 174C, km 0+000 și 3+660 cu o lungime totală de 3,660 km.

De asemenea, el a precizat că instituția pe care o conduce a aprobat, prin  Hotărârea nr. 7 din 29 ianuarie 2021, devizul general actualizat, indicatorii tehnico-economici actualizați precum și cheltuielile de cofinanțare din bugetul Județului Suceava, pentru obiectivul de investiții ”Modernizare DJ 174C, km 0+000 – 3+660, Panaci – Bilbor”.

„Prin documentația tehnică actualizată în 2020, cât și ca urmare a efectuării expertizei tehnice se propun asfaltare a 3.660 m drum, precum și execuția de rigole, drenuri, podețe, ziduri de sprijin și de căptușire, lucrări de siguranța circulației”, a declarat Flutur. El a adăugat că acest drum face legătura dinspre Vatra Dornei spre Toplița. „Este o deschidere, o scurtătură cu avantaje excepționale pentru zona Vatra Dornei și pentru turismul din această zonă. După finalizarea acestui drum, distanța dintre Vatra Dornei și București va fi mai scurtă cu 110 kilometri. Mai mult, aici avem o zonă turistică cu un potențial uriaș care va fi pusă în valoare și mai bine. Este țara apelor minerale, este o zonă cu domeniu schiabil unde zăpada rămâne cea mai lungă perioadă din an. Apoi avem Parcul Național Călimani. Toată zona este mirifică”, a precizat șeful administrației județene.

El a subliniat faptul că modernizarea acestui drum reprezintă un câștig pentru județul Suceava, pentru investitori, pentru turism, pentru turiștii care vor veni în județ.

Flutur a semnat documentația pentru licitația de execuție a lucrărilor la drumul Panaci - Bilbor, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava