MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că pentru refugiații din Ucraina urmează să fie înființată o platformă cu informațiile necesare și a anunțat că în condițiile în care se anunță vreme foarte rece, va fi nevoie de mărirea numărului de instalații electrice de încălzire din zona de frontieră și din tabăra mobilă din Siret.

„În Comandamentul din frontieră am cerut înființarea unei platforme de informare pentru refugiații din Ucraina prin intermediul căreia toți cetățenii ucraineni care sunt veniți în România să obțină toate informațiile necesare”, a precizat Gheirghe Flutur.

El a arătat că cetățenilor ucraineni li se va comunica la intrarea în țară că pentru informații se pot conecta la această platformă.

Platforma va fi gestionată de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, iar responsabil pentru comunicare din partea CJ Suceava va fi vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă.

Gheorghe Flutur a cerut și E.On să suplimenteze puterea instalată în Siret atât în tabăra mobilă cât și la punctul de trecere a frontierei pentru că se anunță temperaturi foarte scăzute și este nevoie de creșterea numărului de aeroterme și calorifere electrice cu care să fie încălzite spațiile pentru refugiați.

 

Flutur a solicitat E.On să suplimenteze puterea instalată în zona Siret având în vedere că va fi nevoie de mai multe instalații de încălzire pentru refugiați, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava