Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu președintele Regiunii Schwaben, Martin Sailer, au participat, astăzi, la o şedință a Consiliului Regional Cernăuți. După ședință, Gheorghe Flutur a spus că în ședință s-a discutat despre colaborarea dintre cele trei regiuni. În plenul Consiliului Regional Cernăuți, Gheorghe Flutur, a propus în mod special grăbirea procedurilor în vederea deschiderii noilor puncte de frontieră cu județul Suceava.

Flutur a făcut referire la punctele de trece a frontierei Ulma – Rusca, Izvoarele Sucevei – Șipet și Vicovu de Sus – Crasna. „Am folosit acest prilej pentru a evidenția importanța acestui parteneriat de peste 20 de ani între Suceava, Schwaben și Cernăuți, dar și pentru a arăta dorința noastră de a dezvolta parteneriate economice, cu atât mai mult cu cât există această mare oportunitate oferită de zborurile din Suceava către Germania, la Memmingen”, a spus Flutur. El a adăugat că și deschiderea punctelor de trecere a frontierei ar contribui la o mai bună colaborare între mediile de afaceri din județul Suceava și Ucraina, precum și la o creștere a investițiilor.

 

Flutur a solicitat în Consiliul Regional Cernăuți urgentarea procedurilor pentru deschiderea punctelor de trecere a frontierei cu Ucraina, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava