Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, la mitingul PNL de la Iaşi, de sâmbătă, că are încredere că zona Moldovei, alături de Ardeal şi Sudul ţării, vor trimite PSD să se odihnească în opoziţie. Flutur şi-a început discursul de la mitingul de la Iaşi spunând că „Dumnezeu s-a întors cu faţa către Moldova”.  „Uitaţi-vă ce soare avem. Marţi, la Suceava am avut peste 6.000 de oameni, la 3 grade şi ningea. Şi au ieşit oamenii. Am fost la Neamţ, la Bacău, la Vaslui, la Botoşani. Se întâmplă ceva: schimbarea la faţă a Moldovei. Şi se întâmplă bine. Şi mă gândeam astăzi că o să dea Dumnezeu şi o ploaie, să spele ruşinea de alaltăieri de aici de la Iaşi. Şi iată că a adunat atâta lume care doreşte drumul european al Moldovei şi al României. Da. Pentru că preşedintele Klaus Iohannis a adus Europa în inima României. Şi astăzi a adus-o şi la Iaşi şi străluceşte soarele”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat faptul că din păcate, PSD a încercat să scoată România din Europa, însă acest lucru „le-a ieşit numai pe jumătate”. „Au ieşit doar ei din Europa, pentru că socialiştii europeni pe ei i-au scos. România a rămas şi trebuie să meargă cu noi înainte pe drumul european. Acesta trebuie să fie mesajul din capitala Moldovei, de la Iaşi. Pentru că vreau să ne uităm în ochii celor care alaltăieri au fost aici. Ce o să le spună copiilor şi nepoţilor lor? De ce votează PSD care nu iubeşte Uniunea Europeană? De ce mai candidează? Ce au făcut cu noi, cu zona Moldovei, timp de 30 de ani, că am rămas cea mai săracă regiune din România? Este o tristă realitate. 39% din PIB-ul european. De ce îi votează? Doar pentru că prinde manipularea? Nu mai prinde. Uitaţi-vă şi la Galaţi ce au păţit. Pentru că după părerea mea, PSD crede că pot conduce România cu Jandarmeria. Ori acest lucru nu se poate”, a declarat liderul PNL Suceava.

Flutur: Autostrăzile care trebuie să lege Moldova de Occident şi de Bucureşti trebuie să fie autostrăzile întoarcerii tinerilor plecaţi

El a spus că are câteva mesaje de transmis din capitala Moldovei din dreapta Prutului. „Trebuie să fim un model pentru Moldova din stânga Prutului. În 30 de ani de după revoluţie nu am fost un model. Să nu ne mire că ei nu iau de la noi drumul pro-european, sau îl iau foarte greu. Pentru că am rămas cei mai săraci. Zero kilometri de autostradă. E drept s-a făcut un metru la Suceava, dar nu e suficient. De asta trebuie să plătească peste două săptămâni PSD, pentru că ne-a minţit pe noi cei din zona Moldovei. Pentru că ne-au trimis copii la muncă în străinătate”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele PNL Suceava consideră că autostrăzile care trebuie să lege Moldova de Occident şi de Bucureşti trebuie să fie autostrăzile întoarcerii tinerilor români plecaţi în străinătate din cauză că nu au locuri de muncă acasă. „Acesta trebuie să fie mesajul nostru. Am încredere că pariul nostru începând cu europarlamentarele va fi autostrada Est – Vest şi Nord – Sud. Altfel nu îi putem ajunge pe ceilalţi. Şi nu este corect. De aceea dragii mei compatrioţi moldoveni, haideţi să fim mai uniţi în demersul nostru şi să sancţionăm la vot pe cei care ne-au adus în sărăcie. Pentru că asta a făcut PSD. Dacă vom fi uniţi vom câştiga. Am încredere în echipa PNL pentru Parlamentul European. Eu am plecat în administraţia publică locală şi aştept de la ei, la Suceava, mai multă Europă, mai multe fonduri, drepturile românilor apărate cu demnitate, respectând regulile europene. Aştept mai multe proiecte specifice zonei sărace. Aştept produse româneşti promovate în străinătate. Aştept promovarea cu demnitate a turismului în străinătate. Și uitaţi-vă la modele de administraţie liberală cu care trebuie să vă mândriţi. Fie că vorbim de Clujul lui Boc, de Oradea, Timişoara, Arad, Braşov, cu voia dumneavoastră Botoşani, Neamţ şi Suceava. Cred că aveţi cu ce vă mândri. Spuneţi asta oamenilor cărora le veţi cere un vot pe 26 mai. Şi mai spuneţi ceva. Să voteze <Da> la referendumul pentru starea de normalitate. Preşedintele Iohannis a cerut referendum pentru că aşa nu se mai poate. România a derapat în ceea ce priveşte justiţia. Trebuie să ne facem bine să revenim la normalitate. Am încredere în lecţia de demoraţie a zonei Moldovei, care împreună cu Ardealul şi sunt convins că şi cu mulţi din Sud vor da o lecţie PSD-ului să se ducă să se odihnească în opoziţie. Doamne ajută şi gândul cel bun Moldova”, a încheiat Gheorghe Flutur.

La Mitingul de la Iaşi a fost prezent şi preşedintele României, Klaus Iohannis.

Flutur: Am încredere în lecţia de democraţie a zonei Moldovei, care împreună cu Ardealul şi Sudul vor trimite PSD în opoziţie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava