Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că anul acesta au fost modernizați peste 150 de kilometri de drumuri. Gheorghe Flutur a spus că în condițiile în care vremea este încă favorabilă, lucrările de asfaltare continuă și în această perioadă, în mai multe zone din județ. Flutur a fost prezent în cursul zilei de astăzi în Comănești, acolo unde sunt în derulare lucrările de asfaltare a unui drum comuna. „Este un drum comunal se asfaltează din surse proprii. Am fost alături astăzi de primarul Grigoraș Păstrăv, cel care care a asfaltat aproape toate ulițele din comuna lui și are în lucru și aducțiunea de apă și canalizare pentru locuitori, dar și un cămin cultural nou. Este un primar care merită tot sprijinul și aprecierea mea pentru ce face în localitatea Comănești. Zilele acestea mai asfaltează încă un drum și în satul Humoreni, iar drumurile județene au în vedere, anul viitor, asfaltarea unui drum județean tot în Humoreni”, a declarat Gheorghe Flutur.
Pe de altă parte, el a mai spus că în momentul de față se lucrează și pe drumul spre Rarău, de la pârtia de schi, acolo unde se toarnă zidul de sprijin și apărările de maluri. Gheorghe Flutur a spus că anul viitor va fi turnat asfaltul pe cei opt kilometri de la pârtie și până spre Rarău. „Se mai lucrează și la drumul spre Codrii Seculari din Slătioara, deoarece avem în vedere punerea în valoare a monumentului UNESCO. În același timp lucrăm și la instalarea semnelor de circulație pe drumurile județene și particip alături de primari la unele lucrări făcute din fondurile proprii ale primăriilor”, a declarat președintele CJ Suceava.
Gheorghe Flutur a reamintit o serie de lucrări mai care au fost finalizate anul acesta, printre care modernizarea drumului peste pasul Puzdra, spre Broșteni, a celui către Panaci. drumul Pojorâta – Izvoarele Sucevei, Liteni – Roșcani, spre Botoșani, Straja – Brodina și Bogdănești – Râșca. „a fost un an foarte bun pentru lucrările de asfaltare. Depășim 150 de kilometri de drumuri județene modernizate în acest an”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur: Anul acesta am modernizat peste 150 de kilometri de drumuri județene, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava