Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că după ce ieri s-a semnat recepția finală la DN 18 Iacobeni – limita cu județul Maramureș, astăzi a fost recepționat și ultimul tronson al șoselei de centură a municipiului Suceava. Este vorba despre tronsonul care face legătura E85/DN 2, prin Moara, cu DN 17.

Gheorghe Flutur a precizat că actualul Guvern Orban a mai alocat 23 milioane lei pentru a se putea finaliza centura Sucevei, unde au fost necesare o serie de lucrări privind siguranța și semnalizarea traficului. „Acum, sper că vom obține cât mai repede finanțare pentru următorul inel al centurii, de la intrarea în Suceava până la drumul care face legătura cu Botoșaniul, în zona Aeroportului”, a precizat Flutur. El a spus că „orice ar spune unii”, s-a implicat personal în realizarea acestei șosele de centură, până în 2012 fiind executată în proporție de peste 85%. ”Apoi, guvernele PSD au blocat finalizarea acestei investiții, așa cum a blocat cam tot ce trebuia făcut în județul Suceava.  Ca om responsabil mi-am asumat oficial, în ultima ședință de Consiliu Județean, să înființez o unitate de coordonare a construirii viitoarelor rute ocolitoare pentru municipii și orașe din județul Suceava”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur anunță că a fost recepționat și ultimul tronson al centurii municipiului Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava