Comenzi MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că a primit o ivitaţie pentru ca judeţul Suceava, Bucovina, să participe la un important târg de agroturism care va fi organizat în Italia, la Bergamo, Milano. Invitaţia a fost adresată de organizatorii târgului „Agri Travel & Slow Travel”, care i-au transmis preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava că Bucovina va fi un partener strategic la acest eveniment care va avea loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2016. Gheorghe Flutur a precizat că potrivit organizatorilor, la acest târg se estimează că vor fi circa 120.000 de participanţi, 220 de expozanţi suprafaţa expoziţională fiind de 16.000 de metri pătraţi. Flutur a arătat că Bucovina va benefica de un stand propriu în cadrul căruia îşi va promova oferta turistică, gastronomia, meşteşugurile şi patrimoniul cultural artistic. Tot în cadrul acestui târg, judeţul Suceava îşi va promova şi oportunităţile de investiţii în turism, agricultură şi industria alimentară, IT dar şi posibilităţile de colaborare în domeniul universitar, şi în alte domenii.

„Ca urmare a implicării diasporei sucevene din Italia, în special din regiunea Lombardia, delegaţia judeţului Suceava va putea avea întâlniri cu reprezentanţi ai administraţiei locale şi regionale, cu sucevenii de acolo, în vederea promovării unor destinaţii şi pachete turistice, precum şi pentru dezvoltarea unor investiţii ale italienilor în judeţul Suceava. De asemenea, în cadrul întâlnirilor vor avea loc discuţii cu reprezentanţi ai mediului de afaceri dar şi cu organizaţii care militează pentru schimburi de experienţă între cele două ţări”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că invitaţia de a participat la acest târg de agroturism din Bergamo a fost făcută şi ca urmare a faptului că organizatorii au cunoscut potenţialul turistic şi economic al judeţului Suceava în urma acţiunilor şi evenimentelor organizate pe parcursul Lunii Diasporei. Gheorghe Flutur a arătat că în invitaţia trimisă se precizează că Bucovina este considerată partener strategic în organizarea târgului de agroturism de la Bergamo. În acest context, Flutur a declarat că în cadrul târgului va fi organizată şi o seară bucovineană, în care publicul va putea să cunoască tradiţiile, obiceiurile şi gastronomia din judeţul Suceava. „Invitaţia de a participa la acest târg vine ca o recunoaştere a judeţul Suceava pentru promovarea agroturismului, a potenţialului din agricultură, dar şi a a modului în care au fost prezentate evenimentele din Luna Diasporei”, a spus Gheorghe Flutur. El a amintit că încă de la inaugurarea curselor aeriene Suceava – Milano a anunţat intenţia de a promova oferta judeţului Suceava în această zonă a Italiei.

De precizat că directorul târgului de agroturism din Bergamo, adjunctul acestuia, jurnalişti şi tour operatori italieni vor participa la ediţia de anul acesta la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” din Suceava, care va începe în data de 30 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava