Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că până de Paște vor fi reabilitate drumurile județene afectate în urma iernii. Gheorghe Flutur a inspectat, astăzi, în comuna Bosanci, lucrările de reabilitare de pe drumul care face legătura între Ipotești și Dolhasca, declarând că aici s-au turnat deja covorașe asfaltice pe mai multe porțiuni. „Mă bucur că putem să aducem drumul la starea normală. E un drum deteriorat. Aici așteptăm cam într-o lună de zile să începem proiectul de modernizare pe fonduri europene. Drum modernizat cu două straturi și cu acostamente. Acum facem reparații pentru ca drumul să ajungă la capacitatea normală de circulație. Am turnat covorașe și la Ipotești, avem și aici la Bosanci și mai sunt plombări de făcut la Liteni și la Dolhasca, spre Budeni”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că pe un alt drum județean, între Dărmănești și Costâna, au fost finalizate lucrările de reabilitare. De asemenea, președintele CJ Suceava a spus că s-au început lucrările în zona Vama – Moldovița, și cât de repede vor începe pe tronsonul Broșteni – Holda, la Mălini, dar și în alte zone din județ.

„Avem trei agregate mari cu care plombăm în zona Rădăuți, între Frătăuți și Bilca. Suntem în plină campanie de reparare a drumurilor județene, așa cum am promis oamenilor. Sper să le aducem la starea normală de funcționare până de Paște. Lucrăm până seara târziu, se lucrează și sâmbăta, și vreau să le mulțumesc constructorilor și să-i asigur pe suceveni că o să facem tot ceea ce ține de noi să le aducem la starea normală după o iarnă destul de grea”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, el s-a declarat nemulțumit de starea drumurilor naționale din județ, spunând că acestea „arată dezastruos”, făcând referire la DN 17 și DN 2, dar și la drumurile din zonele Palma, Cacica și Solca. „Eu am făcut demersuri la Compania de Drumuri să vină să repare aceste drumuri. Noi ne facem treaba și sper să și-o facă și ei cât de repede”, a încheiat Gheorghe Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava