Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus în cadrul unei conferințe de presă că pentru anul acesta are în vedere continuarea dezvoltării județului prin promovarea marilor proiecte pe care le-a anunțat în cursul anului trecut. Gheorghe Flutur a amintit de hotărârea Consiliului Județean adoptată anul trecut prin care s-a aprobat continuarea lucrărilor de modernizare și de extindere a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Gheorghe Flutur a spus că are în vedere și modernizarea Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. El a precizat că în momentul de față administrația județeană intenționează să comande un studiu în baza căruia ar urma să contracteze creditul necesar pentru începerea lucrărilor de extindere a aerogării și amenajării unui terminal pentru transporturi cargo.
Flutur a mai adăugat că instituția pe care o conduce va continua și programul de modernizare a unor drumuri județene, făcând referire în primul rând la rutele de legătură cu Ucraina, respectiv Brodina –  Ulma sau Fundu Moldovei – Izvoarele Sucevei.
Nu în ultimul rând, el și-a exprimat speranța că anul acesta va putea fi organizată licitația pentru începerea lucrărilor la modernizarea drumului județean Suceava – Iași, amintind că proiectul european pentru această investiție a fost depus la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava