Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Ligii Naționale a Aleșilor Locali ai PNL, liderul liberal sucevean, Gheorghe Flutur, a anunțat astăzi de la Iași că 35-36 de filiale ale partidului îl susțin pe primul ministru Florin Cîțu la președinția PNL la Congresul din 25 septembrie.  Flutur a  participat la Iași la prezentarea moțiunii premierului Florin Cîțu cu care va candida la președinția partidului. ”35 – 36 de filiale sunt alături de Florin Cîțu. De aceea mai toți miniștrii sunt aici. Și ați văzut, indiferent cât se trage cu tunurile din toate părțile în Florin Cîțu nu au reușit să-l doboare. S-a dorit ca moțiunea să se întâmple până la Congres că poate ceva se întâmplă. Mă bucur că nu se întâmplă. Haideți să ne punem pe cântar să vedem câte kile avem fiecare la Congresul din 25 septembrie. Și eu sunt convins că moțiunea câștigătoare va fi Florin Cîțu, de unde Moldova va avea de câștigat”, a spus Flutur. El a arătat că președintele partidului trebuie să dețină și calitatea de premier pentru ca lucrurile să meargă bine.

”L-am văzut pe Florin Cîțu de bun simț, un om de echipă, un om care înțelege urgența primarilor și cea mai mare greșeală a noastră a fost că am avut doi în unu. Președintele nu a fost și premier. Ce forță ai într-o coaliție când se duc doi? Trebuie să fie același om. Și atunci ești liderul coaliției automat. Și de aceea îl susțin. Celălalt coleg (nr. Ludovic Orban) a fost prim ministru. Nu îl întreb eu de ce nu mai este. Dacă omul care este astăzi prim ministru într-un parteneriat foarte corect cu președintele României va fi și președintele partidului atunci într-o coaliție în care sper că se vor întoarce cei care astăzi sunt supărați și pleacă, vom găsi coeziunea dar trebuie să fim pragmatici. Haideți să ne luptăm Iași, Suceava, Neamț, Botoșani să dea drumul la bani că e o căruță de bani europeni dar trebuie descentralizați și cheltuiți gospodărește să câștigăm în 2024 alegerile”, a mai transmis Gheorghe Flutur.

Flutur anunță de la Iași că 35-36 de filiale județene ale PNL îl susțin pe Florin Cîțu la șefia partidului, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava