Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a fost definitivat programul manifestărilor care vor fi organizate de Ziua Bucovinei și de Ziua Națională a României. Gheorghe Flutur a precizat că de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, manifestările vor începe la ora 10:00, cu expoziția fotografică ,,Centenar 2018”, care va avea loc la Palatul Administrativ, după care, între orele 11:00 și 12:30, în sala „Ștefan cel Mare” se va ține o ședință solemnă. Manifestările vor continua de la ora 12:30 cu depunerea de coroane la bustul lui Iancu Flondor din apropierea Palatului Administrativ, iar de la ora 14:00, la Muzeul Bucovinei va avea loc conferința publică „Unirea Bucovinei cu România”, susținută de Stelian Tănase și Elena Vijulie.

Apoi, de la ora 15:00 va avea loc deschiderea Târgului de Crăciun, pe esplanada din centru, după care de la ora 16:00 sucevenii sunt invitați la un spectacol folcloric, în sala mare a Casei de Cultură.

Manifestările vor continua, la ora 18:00, cu aprinderea luminilor de Crăciun din centrul Sucevei. După acest moment, evenimentele de Ziua Bucovinei se vor încheia cu un concert în centrul Sucevei.

Gheorghe Flutur a spus că de Ziua Națională, pe 1 Decembrie, începând cu ora 12:00, va avea loc o paradă militară în zona centrală a Sucevei, pe bulevardul principal. De la ora 15:00, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu. În aceeași locație, de la ora 16:00 va avea loc un spectacol folcloric organizat de Primăria Municipiului Suceava.

Tot pe 1 Decembrie, de la ora 19:00, sucevenii sunt invitați la un concert pe esplanada Casei de Cultură Suceava.

Flutur anunță definitivarea programului manifestărilor de Ziua Bucovinei și Ziua Națională, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava