MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a inspectat astăzi stadiul lucrărilor la drumurile județene din  zona Rădăuți. El a anunțat că într-un  timp foarte scurt se vor finaliza lucrările de modernizare a unui tronson de 2,4 km la Gălănești, care face legătura spre Frătăuții  Vechi și spre Frătăuții Noi. ”Avem aici un parteneriat cu Primăria Gălănești prin care vom mai moderniza încă 2,4 km”, a precizat Flutur.

Astăzi încep și lucrările de asfaltare la drumul Stulpicani – Gemenea

De asemenea ,a spus el,  la drumul Straja – Brodina mai sunt de făcut reparații pe câteva sute de metri și se ajunge la tronsonul Brodina – Ulma care a fost modernizat anul trecut. ”Pentru siguranța traficului vom trece apoi la executarea marcajelor. Pentru această zona revin cu solicitare către Apele Romane să continue lucrările de apărare a malurilor râului Suceava, pentru a pune în siguranță casele oamenilor”, a menționat șeful administrației județene. În zona Radauti,  a adăugat Flutur, în acest an s-au  făcut reparații la drumurile județene la Marginea, Volovăț, Burla iar drumul Bilca – Frătăuții Noi se află în procedură de licitație.  Astăzi încep și lucrările de asfaltare la drumul Stulpicani – Gemenea, spre Codrii Seculari Slătioara.”Așadar, putem anunța deja finalizarea reabilitării a multor tronsoane de drumuri acum la începutul luni septembrie, în pofida bugetului modest primit de la Guvern comparativ cu alte județe și având în vedere rețeaua de drumuri din județul Suceava”, a conchis Gheorghe Flutur.

 

Flutur anunță finalizarea reabilitării mai multor tronsoane de drumuri județene ”în pofida bugetului modest primit de la Guvern comparativ cu alte județe”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava