• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că începând de astăzi au început lucrările pe drumurile județene din zona comunei Mălini. Gheorghe Flutur a inspectat alături de primarul din Mălini, Petru Nistor, lucrările de asfaltare pe drumul de la limita localitatea Slatina și până la intrare în Mălini. „Modernizăm acest drum județean, investiție care face parte din programul CJ Suceava de modernizare a drumurilor județene. De asemenea, am pregătit toată documentația și pentru a continua cu lucrările de modernizare a drumului județean spre Borca, drumul Stânișoarei”, a spus șeful administrației județene. El a precizat că prin deschiderea legăturii rutiere spre județul Neamț, comuna Mălini va cunoaște o dezvoltare importantă a turismului. „În felul acesta eu văd o dezvoltare puternică a comunei Mălini ca stațiune turistică și în scurt timp ca stațiune turistică de interes național. Au pârtie de schi, un potențial uriaș, au natură, pensiuni turistice și din acest motiv văd această comună ca o zonă cu potențial uriaș”, a declarat Gheorghe Flutur.
El a adăugat că în perioada următoare vor începe și lucrările de modernizare a drumului județean dintre Slatina și Găinești, investiție pentru care a fost semnat deja contractul pentru realizarea investiției. „Pe acest tronson depindem și de un alt proiect de canalizare. E un proiect pentru canalizare care traversează drumul județean. Dar am solicitat ca cel puțin până la intrarea în comuna Slatina să înceapă imediat lucrările de modernizare”, a afirmat președintele CJ Suceava., El a mai amintit că în momentul de față sunt fronturi de lucru deschide pe mai multe tronsoane de drumuri județene, de la Suceava la Dolhasca, dar și în zona Bilbor sau Vama – Moldovița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava