Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că instituția pe care o conduce a predat amplasamentul pentru realizarea lucrărilor de asfaltare a drumului județean Rădăuți -Frătăuții Vechi – Frătăuții Noi – Bilca – Vicovu de Sus, în valoare de 8,1 milioane de Euro.
Gheorghe Flutur precizează că proiectul prevede asfaltarea a 21,5 kilometri de drum, realizarea a 12 poduri și 112 podețe, șanțuri de pământ și rigole carosabile. „Este un drum foarte circulat, drept care va fi lărgit și se vor aplica 3 straturi de asfalt. Reamintesc faptul că am scos de mai multe ori la licitație acest drum dar nu a venit nimeni din cauza legislației date de PSD care avut ca efect creșterea manoperei și a preturilor la materiale. De asemenea, am fost nevoiți să găsim surse și să punem noi, Consiliul Județean Suceava, o diferență de peste 750.000 lei”, a spus Gheorghe Flutur.
El a mai adăugat că CJ Suceava este într-o fază avansată de evaluare a ofertelor pe drumul strategic Suceava – Iași, atât tronsonul Suceava- Ipotești-Bosanci-Udești -Liteni – Dolhasca- limita cu județul Iași, cât și tronsonul Suceava-Moara-Frumoasa- Liteni/Moara-Zaharești-Stroiești-Vâlcele-Costâna-Dârmanești. „Din păcate și aici, din cauza Ordonanței 114/2018 dată de Guvernul PSD, procedurile de licitații au durat foarte mult, derularea investiției fiind foarte mult întârziată. După ce Guvernul PSD a refuzat să asigure diferența, am fost nevoiți să facem un împrumut pentru a completa necesarul din fonduri proprii. Iar acum, în sfârșit, avem o veste bună, sunt ofertanți, așa că din primăvară vor începe lucrările și pe acest drum extrem de important”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe drumul Rădăuți - Frătăuții Noi - Bilca -Vicovu de Sus, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava