Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, anunță o nouă cursă externă de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Este vorba despre ruta Suceava-Manchester (Marea Britanie), cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, joi și duminică care va fi operațională începând cu data de 31 octombrie 2021. Cursa low-cost va fi operată de către Compania aeriană Ryanair.  În zilele de joi cursa va decola de la Manchester la ora 06:30 și va ateriza la Suceava la ora 11:45, apoi decolare de la Suceava la ora 12:10 cu aterizare la Manchester la ora 13:25.

Pentru zborul de duminică, decolarea de la Manchester este la ora 07:00 cu aterizare la Suceava, la ora 12:15, urmând a decola de  la Suceava la ora 12:40, cu aterizare la Manchester la ora 13:55. Compania Ryanair mai operează în prezent cinci destinații externe de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, respectiv Viena, Roma, Treviso, Milano și Rhodos.

”Este o veste bună pentru suceveni, inclusiv pentru cei din Diaspora dar și pentru oamenii de afaceri”

”Companii aeriene importante aleg să deschidă rute noi pe aeroportul sucevean ceea ce pentru noi este un indiciu important că serviciile oferite de Aeroport sunt la cele mai înalte standarde. În aceste condiții, sperăm că în timpul cel mai scurt vom putea reveni la numărul de pasageri la nivelul anterior izbucnirii pandemiei. Desigur este o veste bună pentru suceveni, inclusiv pentru cei din Diaspora dar și pentru oamenii de afaceri. Eforturile noastre de a deschide noi curse se materializează sistematic și sper ca în scurt timp, să putem veni cu alte vești la fel de bune, mă refer în primul rând la o serie de zboruri chiar mai lungi decât cele existente cum ar fi, de exemplu, Spania”, a declarat Flutur.

Flutur anunță noua cursă Suceava-Manchester de pe Aeroportul Suceava din 31 octombrie 2021. La orizont zboruri către Spania, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava