MOPAN Suceava
Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, anunță un nou zbor de pe Aerportul ”Ștefan cel Mare”: Suceava-Dortmund care va fi operat de Wizz Air începând cu data de 3 august. ”Salut deschiderea unui nou zbor de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava. Avem, astfel, destinații noi în această vară. Demersurile noastre dau rezultate și sperăm să putem anunța și alte curse”, a  spus Flutur.
Așadar, începând din 3 august 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul Dortmund – Suceava, în fiecare zi de luni și vineri. Aeronavele Airbus A320 vor ateriza la 16:10 și vor decola de la Suceava la 16:40. Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către Germania și vestul Europei. Dortmund, situat Landul Renania de Nord-Westfalia, este cel mai mare oraș al Regiunii Ruhr, fiind un important centru administrativ, comercial și educațional. Clasificat ca Node City, aflat la mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg, Dortmund are accesibilitate spre toate tipurile de transport și infrastructură, astfel că pasagerii din aria de captare a Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava” vor avea o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât și pentru business.
”De asemenea, din 3 iulie se introduce zborul Suceava – Viena, cu două frecvențe pe săptămână, luni și vineri, iar din 10 iulie, zborul direct spre Larnaca, tot în zilele de luni și vineri, ambele cu operatorul aerian Wizz Air. Reamintim, de asemenea, că de mâine, vineri, 19 iunie, se reiau zborurile spre Memmingen, în fiecare luni și vineri. Tarom operează deja 2 curse săptămânale spre București, miercuri și vineri, urmând ca din 1 iulie să se  revină la programul complet cu 13 frecvențe pe săptămână.
Ne așteptăm la o evoluție pozitivă a situației pentru a putea fi reluate și celelalte destinații de la Suceava, spre Italia și Anglia”, a mai spus Flutur.
Flutur anunță noul zbor Suceava-Dortmund de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare”. Din 3 iulie zbor Suceava – Viena iar din 10 iulie Suceava- Larnaca, 9.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava