MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat reluarea investițiilor la Spitalul Județean Suceava. Gheorghe Flutur a spus că astăzi a discutat cu conducerea Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava despre prioritățile lor, priorități care au fost analizate de către aceștia și în ultima întrunire a Consiliului de Administrație.

Flutur a spus că a dorit să vadă care sunt nevoile lor pentru a le asigura de îndată sprijin financiar. ”În primul rând este vorba despre înființarea unei Unități de Terapie Intensivă în imediata apropiere a Secție de Boli Infecțioase. Unitatea va fi dotată cu 20 de paturi, un computer tomograf pentru cazurile COVID și un laborator de analize. Foarte important, existența acestei unități va permite ca, odată cu scăderea sub 150 a numărului de pacienți COVID internați în Spitalul Județean, să putem asigura spitalizarea doar în pavilioanele de la spitalul vechi, urmând ca Spitalul nou să redevină non-COVID. Apoi, este nevoie, pentru pacienții  non-COVID, de o stație de osmoză inversă pentru dializă”, a precizat președintele CJ Suceava. El a spus că are în continuare vești bune de la Spitalul Județean Suceava privind numărul de pacienți vindecați. El a declarat că de ieri și până astăzi dimineață au fost externați 25 pacienți, la această dată mai fiind internați 421 bolnavi COVID.

„De asemenea, și-au rezolvat problema cu medicul epidemiolog. În același timp se lucrează la amenajarea condițiilor necesare și, în scurt timp, se va putea relua activitate în Ambulatoriul integrat. Și nu în ultimul rând, de reiau lucrările la investițiile aflate în derulare la Spitalul Județean Suceava, deja se lucrează la clădirea noului bloc operator”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava