Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat investițiile în infrastructura rutieră din Municipiul Vatra Dornei. Gheorghe Flutur a făcut referire la lucrările de reabilitare a DN 17 de la intrările în Vatra Dornei dinspre Suceava și Bistrița Năsăud, dar și la străzile asfaltate de municipalitate. „Dacă multă lume care trecea prin Vatra Dornei avea un of la un moment dat referitor la calitatea drumului național și la intrarea din Suceava și dinspre Bistrița, vreau să-l felicit pe domnul primar Ilie Boncheș că în sfârșit s-a rezolvat această problemă, prin asfaltarea în mod civilizat a acestor zone. Mai mult, Ilie Boncheș este un primar foarte harnic, a asfaltat numai în ultima perioadă 15 kilometri de drumuri. Șapte kilometri sunt intrări și ieșiri în Vatra Dornei, și spre Roșu, ieșirea din Vatra Dornei spre Dorna Candreni și spre Iacobeni, unde a fost turnat primul strat de binder și urmează al doilea. M-am întâlnit cu primarul Boncheș anul trecut când a asfaltat tot pe un program european drumul pe valea Bistriței, varianta ocolitoare a municipiului Vatra Dornei”, a spus Gheorghe Flutur. Ea a apreciat că după investițiile din ultima perioadă, Vatra Dornei începe să arată din nou ca o stațiune turistică. „Ilie Boncheș este un primar invidiat în județul Suceava și în zona Moldovei, pentru că a accesat peste 15 proiecte europene. S-a ținut de capul meu, dar și eu m-am ținut de capul lui”, a precizat șeful administrației județene. El a amintit că o investiție majoră pentru Vatra Dornei este și aducerea gazului metan Gheorghe Flutur arătând că deja s-au construit trei kilometri de magistrală de gaz, dinspre Pojorâta.

Pe de altă parte, Flutur a spus că a fost aprobată ordonanța de urgență prin care centura ocolitoare din Vatra Dornei a fost transferată pentru a fi gestionată la Primăria Vatra Dornei. EL a spus că investiția se va realiza din fonduri europene, și va avea o valoarea de peste 100 de milioane de euro. „Sunt proiecte mari pentru Vatra Dornei și suntem alături de dumneavoastră, așa cum am fost întotdeauna”, a declarat șeful administrației județene.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a amintit că săptămâna trecută, „Guvernul nostru” a alocat 2,5 milioane pentru Vatra Dornei pentru plata datoriilor la creditul pentru componenta termie a proiectului „Suceava – utilități și mediu”, un proiect marca PSD.

Flutur apreciază investițiile în infrastructura rutieră din Vatra Dornei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava