Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că şoseaua de centură a Sucevei nu va fi finalizată până la sfârşitul acestui an deoarece se lucrează „cu cinci muncitori şi o roabă”. Flutur a anunţat că va continua demersurile în vederea realizării lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Suceava, deoarece guvernarea USL a întârziat în mod repetat să aloce bani pentru această investiţie. El a amintit că împreună cu parlamentarii PDL de Suceava a depus şi un amendament amendament la Legea Bugetului pe 2013 prin care solicita bani pentru şoseaua de centură a Sucevei. „Așa cum deja se știe, guvernanții USL una au declarat și alta au făcut. În declarații, începând cu 2012, se aduceau asigurări că se vor aloca fonduri, dar nimic. S-a sistat finanțarea și s-a amânat termenul de finalizare al lucrărilor, pentru anul 2013. Însă, în bugetul pe 2013 nu s-au asigurat sumele necesare în vederea finalizării rutei ocolitoare, însă în declarații termenul era anunțat pentru fârșitul anului. Au fost aduse în discuție motivații legate de perioada de iarnă; dar perioada de realizare a investiției nu a fost stabilită ținând cont și de sezonul rece ?

Mai nou, constructorii au declarat ca au reluat totuși lucrările, dar pe banii lor. Se pune întrebarea de ce pe banii lor dacă ar fi asigurată finanțare?”, a spus Flutur. El susţine că această investiţie este desconsiderată de USL, motiv pentru care a decis să-l interpeleze pe premierul Victor Ponta, pentru a afla pe această cale care este situația privind finanțarea și stadiul lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Suceava.

„Și de această dată răspunsul dat de guvernanți este departe de ceea ce arată realitatea din teren. Aici, pe șantierul rutei ocolitoare, lucrează 5 muncitori cu o roabă. Așa stând lucrurile este evident că nici termenul de 10 octombrie, asumat de Guvern, nu este unul realist.

Dar nu ar fi pentru prima dată când USL nu se ține de cuvânt. A făcut-o de nenumărate ori, mințind sucevenii, mințind românii fără nicio jenă. Minciuna, aroganța și incompetența sunt cei trei piloni pe care USL și-a construit pseudo-guvernarea. Desconsiderarea unei nevoi stringente a municipiului Suceava și a celor care tranzitează zona, este încă o dovadă în acest sens”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur avertizează: Cu cinci muncitori și o roabă nu poți termina în octombrie şoseaua centura, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava