MOPAN Suceava

Compania aeriană Blue Air intenționează să opereze trei zboruri pe săptămână pe ruta București– Suceava și retur, începând din 23 Aprilie 2021. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că aceasta este o altă veste foarte bună pentru suceveni, după ce zilele trecute alte două companii, Ryanair și Tuy Fly au anunțat că vor opera zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către Viena și Veneția, respectiv Bruxelles.

Flutur a spus că zborurile Blue Air vor fi cu înnoptare pe Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava și vor fi operate în zilele de Marți/Miercuri, Vineri/Sâmbătă și Duminică/Luni. Aeronava va ateriza de la București seara la orele 21:45 și va decola de la Suceava dimineața la orele 05:00.

El a mai adăugat că aceste zbor va asigura conexiunea cu alte curse ale companiei Blue Air de la București către următoarele destinații: Amsterdam, Bologna, Bruxelles, Koln, Dublin, Frankfurt, Helsinki, Larnaca, Londra (Heathrow și Luton), Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Milano Linate, Munchen, Paris (Charles de Gaulle), Praga, Roma (Fiumicino), Stuttgart, Torino, Valencia.

Flutur: Blue Air va opera trei zboruri săptămânale de la Suceava la București, 8.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava