MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, că nu ar strica puțină decență după ce acesta a criticat vizita premierului României Ludovic Orban în județ. „Nu știu din ce fotoliu ați urmărit vizita Premierului Ludovic Orban în județul Suceava de nu v-a plăcut. Nici nu mă așteptam să vă placă. Domnule Stan, echipa Guvernului Orban nu s-a întâlnit ca pesediștii noaptea ca hoții, de ați ajuns să confundați Suceava cu Hunedoara.

Dacă nu se poate puțină decență, atunci măcar putină rușine nu ar strica, pentru că aveți din urmă multe schelete în dulap, Utilități și Mediu este doar un exemplu. Trebuia să trageți gaz la populație dar nu ați făcut nimic și ați îndatorat un județ, ați nenorocit zeci de primării pe ani de zile”, a spus Gheorghe Flutur. El a spus că oficialii guvernamentali au venit să repare și să îndrepte „prostiile” făcute de PSD „și să să aducem gazul metan la Vatra Dornei”. „Comentați și, chiar dacă este un lucru foarte bun pentru suceveni, nu vă convine. Vă spun să știți că oamenii înțeleg foarte bine că noi am făcut iar voi doar bateți din gură.

Domnule Stan, guvernările voastre au însemnat pedepsirea județului Suceava. Din păcate pentru acest județ sunt foarte multe exemple”, a declarat Gheorghe Flutur. El a dat ca exemplu centura Sucevei, realizată de PNL în procent de 85%, dar care a fost apoi amânată 7 ani de guvernele PSD. Flutur a spus că tot Guvernul PNL plătește toate datoriile lăsate de PSD și urmează finalizarea lucrărilor. „Centura Municipiului Rădăuți, licitată în 2012, lucrările sistate 6 ani de guvernele PSD, noi o vom finaliza în acest an. Proiectul apă-canal pentru mai mult de 220.000 de suceveni, proiect european care a zăcut ani de zile în sertarele guvernării PSD, a fost deblocat de guvernarea liberală, acum se organizează deja 25 de licitații pentru mai multe puncte de lucru în județul Suceava. De asemenea, pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, care ar fi trebuit să fie finalizată la sfârșitul anului 2012. Șase ani nu ați făcut nimic, dar nu ați evitat să vă împăunați după ce ați dat 5% din valoarea proiectului”, a mai arătat liderul PNL Suceava. Gheorghe Flutur a făcut referire și la lucrările de pe DN18 Iacobeni – Borșa, care au început în 2012, dar care au fost oprite de guvernările PSD timp de șapte ani. „Acum plătim noi datoriile voastre și facem recepția finală. Mai mult. V-ați opus aprobării unui Spital de copii la Suceava, dar va fi posibil de realizat în guvernarea liberală. Nu ați făcut nimic, zero acțiuni pentru drumuri expres sau autostrăzi în județul Suceava. Guvernarea voastră a retrogradat pe ultimul loc în Master Planul General de Transport tronsoanele Suceava – Siret și Suceava – Dolhasca. Noi am demarat procedurile, licitațiile pe Autostrada A7 Siret-Suceava -București și au început procedurile, s-au depus ofertele pentru Autostrada Nordului Suceava – Vatra Dornei – Bistrița – Satu Mare. De asemenea, s-au emis actele normative pentru a se face pe bani europeni centurile ocolitoare de la Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Dacă mai doriți, vă pot da alte multe exemple și n-o să vă cadă bine. Vă dau și un sfat: nu mai jucați postura frustratului. Nu purtați grija imaginii mele. Să lăsăm sucevenii să aprecieze ce facem noi, știu ei foarte bine. Apoi, nu cred că etalonul moralității și al corectitudinii este la dumneavoastră sau în partidul dumneavoastră. Rămân la îndemnul pe care vi-l repet, să faceți totuși ceva util pentru județul Suceava și renunțați să credeți că astfel de ieșiri o să vă aducă voturi. Veți avea mari surprize.

Noi suntem hotărâți să facem lucruri utile pentru acest județ, lucruri pe care oricine de

bună-credință le vede foarte bine”, a încheiat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava