Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a ținut să-l contrazică pe liderul județean al PSD, senatorul Ioan Stan, care l-a acuzat că a repartizat ”din pix”, pe criterii politice, banii pentru echilibrarea bugetelor locale. ”Domnul Stan se face că nu înțelege cum stau lucrurile cu această repartizare a sumelor din fondul aflat la dispoziția Consiliului Județean. Deși aveam de repartizat sume mult mai mici decât cele din timpul administrației PSD toate localitățile județului primesc fonduri cu excepția municipiului Suceava care a primit cu 21 de milioane de lei mai mult anul acesta de la Finanțele Publice. Or, se știe foarte bine că în timpul administrației județene PSD localitățile cu primari PNL au primit zero lei. Este adevărat că primarii și-ar fi dorit sume mai mari pentru localitățile lor solicitările cumulate fiind de 20 de ori fondul aflat la dispoziția Consiliului Județean”, a explicat Flutur.

El constată că ”prin limbajul folosit domnul Stan a intrat deja în campanie electorală” și crede că s-a cam pripit. ”Invitația mea este să găsim cu toții soluții și proiecte pentru dezvoltarea tuturor localităților și a județului Suceava. Îl invit să facem acest lucru în locul ieșirilor populiste cu care crede că va putea câștiga voturi. Eu cred că se înșeală. Sucevenii înțeleg foarte bine cum stau lucrurile și vor ști când și ce au de făcut”, a spus Flutur.

El îi asigur pe toți primarii că va fi alături de ei și că îi va sprijini la nevoie. ”Îi asigur că voi fi alături de ei pentru a găsi soluții să-i ajut dacă va fi nevoie așa cum am făcut-o în anii anteriori când am venit cu sprijin din Fondul de rezervă sau ca urmare a solicitărilor adresate guvernului, guvern care în timpul scurt de la învestire a acordat sprijin de 30 de milioane de euro localităților din județ. Și tot guvernul liberal a deblocat marele proiect de 234 de milioane de euro de extindere a rețelelor de apă și canalizare ținut de PSD la sertar, a deblocat proiectul conductei de gaz metan spre Vatra Dornei și multe altele”, a conchis Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava