MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că instituţia pe care o conduce va aloca o sumă de 530.000 de lei pentru Spitalul Municipal Fălticeni. Imediat după ce a revenit la Suceava de la București, unde a participat la consultările pentru premier de la palatul Cotroceni cu preşedinte României, Klaus Iohannis, şedul administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a pregătit convocarea, pentru mâine, a unei ședințe extraordinare de Consiliu Județean pentru alocarea de fonduri Primăriei Fălticeni pentru a susține Spitalul Municipal din Fălticeni în lupta cu noul coronavirus.

Gheorghe Flutur a spus că suma de 530.000 lei va fi utilizată pentru achiziționarea testelor rapide pentru testarea pacienților internați, a kit-urilor de recoltare teste PCR, a echipamentelor de protecție pentru personalul spitalului, a dezinfectanților de mâini și suprafețe, precum și pentru închirierea de aparate de oxigenoterapie cu flux crescut.

Flutur: CJ Suceava va aloca 530.000 de lei pentru a sprijini spitalul din Fălticeni în lupta împotriva Covid, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava