Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PDL Suceava , Gheorghe Flutur, a declarat că organizarea la Bucureşti a Congresului Partidului Popular European a fost un câştig pentru România, având în vedere că în cadrul acestui eveniment „au fost trasate liniile” politicii europene pe următorii 20 de ani. Flutur, care este şi secretar general al PDL, a mai afirmat că pentru România organizarea acestui congres a fost un eveniment unic, având în vedere că la Bucureşti au fost prezenţi unii dintre cei mai importanţi lideri europeni.

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a ţinut să sublinieze că organizarea în România a Congresului PPE a însemnat pentru PDL o recunoaştere a faptului că face parte din cea mai puternică familie politică europeană. „Acest congres a demonstrat faptul că noi, cei din PDL, avem parteneri importanţi şi puternici în Europa”, a precizat liderul PDL Suceava.

Gheorghe Flutur a mai arătat că pentru el, participarea la Congresul PPE a reprezentat o experienţă extraordinară. „Avem multe de învăţat de la oameni pragmatici, cum ar fi Angela Merkel sau Jose Manuel Barroso, dar şi alţi lideri ai PPE. Aceştia ne-au îndemnat să fim la rândul nostru pragmatici şi să avem mereu iniţiativă”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava