MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, continuă demersurile pentru deschiderea punctului de trecere a frontierei de la Izvoarele Sucevei spre Ucraina. Gheorghe Flutur a făcut public acest lucru sâmbătă, 3 august, în cadrul manifestărilor organizate la Izvoarele Sucevei la inaugurarea noului cămin cultural din această comună, prilej cu care au avut loc mai multe activități organizate în cadrul primei ediții a spectacolului folcloric „Sărbătoare la Izvoare”.

La eveniment au participat primarul din Izvoarele Sucevei, Mihail Mechno, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, parlamentarii PNL Angelica Fădor și Daniel Cadariu. La inaugurarea căminului cultural de la Izvoarele Sucevei, Gheorghe Flutur l-a felicitat pe primarul Mihail Mechno și a evidențiat buna colaborare cu conducerea primăriei acestei comune. „Inaugurarea căminului este o bucurie pentru gospodarii de la Izvoare, foarte mulți fiind prezenți la acest eveniment”, a spus Flutur. El i-a asigurat pe locuitorii acestei comune de tot sprijinul său, nu doar în realizarea activităților culturale, ci şi în modernizarea infrastructurii rutiere. „Cultura și infrastructura sunt două domenii cu multe proiecte de care beneficiază locuitorii acestei zone. Din acest motiv trebuie evidențiat faptul că recent a fost finalizată o lucrare de amploare prin care a fost reabilitat în întregime drumul Pojorâta – Fundu Moldovei – Breaza – Moldova Sulița – Izvoarele Sucevei și ne pregătim să continuăm lucrările până în granița cu Ucraina. Drumul va fi reabilitat și dincolo de graniță, așa cum am aflat chiar de la vecinii ucraineni”, a spus Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene a evidențiat faptul că va continua demersurile pentru deschiderea punctului de trecere a frontierei de la Izvoarele Sucevei, pentru a facilita legătura cu regiunea Cernăuţi, foarte aproape de comuna suceveană, şi în continuare spre Transcarpatia. „Locuitorii din zonele Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei vor putea ajunge mai uşor în Ucraina. Asta înseamnă şi perspectivă turistică şi relații economice cu Ucraina”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur continuă demersurile pentru deschiderea frontierei între Izvoarele Sucevei și Ucraina, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava