MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a anunțat, astăzi, că din luna noiembrie 2019 vor circula curse auto pentru a asigura legătura între Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava și orașul Cernăuți, în Ucraina. Gheorghe „Este o veste bună pentru clienții Aeroportului Ștefan cel Mare din Suceava”, a spus Flutur. Președintele Consiliului Județean a precizat că începând de vineri, 1 noiembrie, va fi introdusă o cursă auto de călători pe traseul Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava – Cernăuți, a cărui program este sincronizat cu orarul zborurilor de pe aeroportul sucevean.

Cursele auto de la aeroportul Suceava către Cernăuți vor pleca, zilnic, la orele 5:30 și 17:00 și vor ajunge la destinație la 7:50, respectiv ora 19:30. De la Cernăuți vor fi tot două curse zilnice, una care pleacă dimineața la ora 8:00 și una alta de la ora 13:30, cu sosire pe aeroportul sucevean la 10:30, respectiv ora 16:00. Punctul de plecare și sosire în Cernăuți va fi în stația „Vest Bucovina”, cursele urmând să mai aibă o oprire și în Autogara Centrală din Cernăuți.
Prețul unui bilet este de 60 de lei/persoană, iar cursele vor fi operate de compania Bod Trans.

De pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” sunt operate zboruri către București, prin compania Tarom, în timp ce Wizzair operează curse aeriene către Italia (Roma, Milano și Bologna), Anglia (Londra) și Germania (Memmingen).

Flutur: De la 1 noiembrie vor circula curse auto între Aeroportul Suceava și Cernăuți, 9.6 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (8 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava