MOPAN Suceava

Preşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a anunţat că de luni, 6 iunie a.c., după ce PNL va câştiga alegerile, va reîncepe efectiv redezvoltarea judeţului şi lupta pentru crearea de noi locuri de muncă. Gheorghe Flutur a adăugat că tot de luni va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a repune judeţul Suceava pe harta ţării, „după ce a fost uitat timp de patru ani de PSD”. Flutur a spus că în ultimele două luni a avut peste 300 de întâlniri cu cetăţenii din toate localităţile judeţului, mulţumindu-le tuturor celor care au participat la discuţiile cu el şi cu candidaţii PNL. Liderul PNL Suceava a arătat că acum, la final de campanie şi în urma discuţiilor cu sucevenii, pot să spună că i s-au confirmat că toate temele şi proiectele care vor fi pe agenda sa de preşedinte al Consiliului Judeţean sunt cele reale şi de care au nevoie locuitorii judeţului. Gheorghe Flutur a subliniat că cea mai mare problemă care trebuie rezolvată este cea a locurilor de muncă, iar pentru rezolvarea acesteia va face un parteriat durabil cu toţi primarii suceveni. „Dacă va fi să facem și un loc de muncă, se merită pentru că salvăm un om de la șomaj”, a spus Flutur. El a arătat că unul dintre proiectele sale pentru crearea de locuri de muncă va fi parcul agro-industrial Suceava – Botoşani, pentru care există deja aprobare de la Comisia Europeană.

„ Îmi amintesc de promisiunile PSD din 2012 şi vedem că nu s-a făcut nimic în ultimii patru ani. De la domeniul schiabil din munţii Călimani şi până la parcurile industriale din Suceava, nu s-a întâmplat nimic, iar oamenii sunt sunt dezamăgiţi”, a arătat candiatul PNL pentru preşedinţia CJ Suceava.

El a amintit şi de faptul că multe dintre proiectele iniţiate de el nu au fost continuate cu aceeaşi forţă în ultimii patru ani, dând ca exemplu Asociaţia Produs în Bucovina sau marile proiecte pentru turism, Paştele în Bucovina sau Crăciun în Bucovina. „ Unde e Produs în Bucovina iniţiat de mine pentru a ne vinde produsele noastre din judeţul Suceava în marile magazine? Aproape a murit pentru că a existat această pasivitate, că nu îi interesează, sau că sunt monitorizaţi de UE şi spuneau hai să mai fac trei ani proiectele Paştele sau Crăciun în Bucovina. Dar trebuie să pui suflet şi să-i pui parteneri pe cei care sunt beneficiari”, a completat Gheorghe Flutur.

Liderul PNL Suceava a arătat că un alt proiect blocat este cel de la Aeroportul „Ştefan cel Mare”, care nu oferă în momentul de faţă sucevenilor plecaţi la muncă în străinătate către locaţiile în care se află. „Ei se laudă că au făcut aeroportul. Dar eu am fost cel care am fost în Parlamentul European şi am susţinut acest proiect şi s-a obţinut finanţarea, după care au început lucrările. La aeroport lucrurile trebuiau făcute cu cap. Mergeţi la Iaşi şi veţi vedea că sunt o mulţime de pasageri din Ipoteşti, Marginea sau alte localităţi care pleacă de pe acest aeroprot pentru că la Suceava nu au curse. Şi va trebui ca noi să dezvoltăm aeroportul”, a mai afirmat Gheorghe Flutur. Liderul PNL Suceava a amintit şi de faptul că sub guvernarea PSD nu au fost finalizate investiţii precum şoseaua de centură a Sucevei sau pârtia de schi de pe Rarău.

„Victor Ponta și PSD nu au făcut nimic pentru județul Suceava, au dat Bucovina de pe hartă. Cadastrul gratuit început de noi s-a oprit, la fel şi centura Sucevei şi pârtia de schi de pe Rarău. De ce PSD a luat centrul de transport intermodal, pe calea ferată, de la Dărmăneşti şi l-a mutat la Iaşi? Şi va trebui ca noi să repunem Bucovina pe harta ţării. Mai mult, Consiliului Judeţean trebuie să-i pese de orice problemă a sucevenilor, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii patru ani. Trebuie să rezolve aceste probleme, sau să tragă de mânecă pe cine trebuie”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

În cele din urmă liderul PNL Suceava i-a invitat pe locuitorii judeţului să voteze candidaţii şi listele PNL pentru Consiliul Judeţean şi Consiliile Locale, acestea fiind pe poziţia numărul unu pe buletinele de vot pe care le vor primi la alegerile de duminică, 5 iunie 2016.

Flutur: De luni vom repune judeţul Suceava pe harta ţării, după ce a fost uitat de PSD, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava