• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O delegație a Județului Suceava condusă de președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, va fi prezentă timp de 3 zile, începând de luni, 11 martie, în Austria, Landul Steiermark (Stiria) care este unul dintre cele mai mari din Austria – al doilea ca suprafață, fiind o zonă dintre cele mai variate ca relief și deosebit de atrăgătoare pentru turiști.

Flutur a amintit că programul este organizat de grupul de parlamentari austrieci care au fost prezenți  în Bucovina la începutul lunii octombrie anul trecut, când au fost făcute o serie de propuneri de colaborare.

”Astfel, luni, în prima zi, la Graz vom avea întâlniri cu parlamentari austrieci, precum și primiri, întâlniri la cel mai înalt nivel cu reprezentanții mai multor instituții naționale și regionale. În zilele următoare vor fi întâlniri tematice și vizite în teren. Marți vom fi la Aeroportul din Graz unde vom discuta despre posibilitatea de a fi introduse curse aeriene Suceava – Graz. Tot aici sunt programate mai multe discuții tematice, pe sănătate, turism, silvicultura și mediul de afaceri, învățământ etc. Împreună cu primarii localităților Vatra Dornei , Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului ne vom întâlni și cu primari din mai multe localități din regiune, pentru un schimb de experiență axat în special pe modul în care prin organizarea de tip asociativ putem promova proiecte importante pentru dezvoltarea localităților și a județului”, a dezvăluit Flutur.

El a subliniat că în cadrul acestor întâlniri se va discuta despre perfectarea unui parteneriat de colaborare între Județul Suceava și Landul Steiermark (Stiria). ”Pornind de la faptul că avem o serie de puncte comune, propunem pentru început o colaborare pe mai multe domenii, pe care le considerăm de interes comun: administrație publică, turism, sănătate, învățământ, cultură, transport aerian și silvicultură”, a conchis președintele Consiliului Județean.

Flutur demarează discuții pentru introducerea de curse aeriene Suceava – Graz, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava