MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că obținerea premiului EDEN 2017 – Suceava – destinație europeană de excelență reprezintă o încununare „a eforturilor de mulți ani” făcute pentru promovarea Bucovinei. Gheorghe Flutur a amintit că această titulatură a fost obținut în urma unui proiect depus de instituția pe care o conduce, intitulat „Municipiul Suceava – turism cultural tangibil”. El a precizat că proiectul a fost depus în cadrul concursului EDEN organizat de Ministerul Turismului. Proiectul EDEN – Destinaţii Europene de  Excelenţă a fost lansat în anul 2006 de Comisia Europeană, având ca scop dezvoltarea turismului durabil, decongestionarea destinațiilor clasice, reducerea sezonalității, redirecționarea fluxurilor de turiști către destinații non-tradiționale, încurajarea creării de rețele între participanții la proiect.
Gheorghe Flutur a spus că premiul a fost acordat astăzi, în cadrul unei gale care a avut loc la Târgul de Turism al României. „Pentru mine premiul de astăzi, Suceava, destinația numărul unu în Europa, este o recunoaștere a muncii de ani de zile făcute de suceveni de agenții de turiști, asociațiile de turism, Asociația Produs în Bucovina, asociații de meșteșugari, primării, presă și Consiliul Județean. Acum se recunoaște și răsplătește munca tuturor. Dacă vreți este o încununare și o legitimare a succesului în domeniul promovării Bucovinei ca perlă a turismului românesc. Nici că se poate mai mare cadou în ajunul zilei Bucovinei, în prag de Centenar. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit și contribuie la promovarea județului Suceava și a Bucovinei în țară și în lume”, a declarat Flutur.

Flutur după ce Suceava a primit premiul destinație europeană de excelență: Este o încununare a eforturilor făcute pentru promovarea Bucovinei, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava