Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Wizz Air și Tarom au prezentat deja programul zborurilor care vor fi operate în sezonul de vară 2021 de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Astfel, operatorul aerian Wizz Air a înaintat programul de operare pentru sezonul de vară 2021. Astfel, începând din 29 martie 2021, vor fi operate de la Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava următoarele destinații:

–          Austria/Viena – 2 frecvențe/marți și sâmbătă;

–          Germania/Dortmund – 2 frecvențe/miercuri și Duminică;

–          Germania/Memmingen – 2 frecvențe/miercuri și Duminică;

–          Italia/Bologna – 2 frecvențe/luni și vineri;

–          Italia/Milano – 4 frecvențe/luni, miercuri, vineri și Duminică;

–          Italia/Roma – 2 frecvențe/marți și sâmbătă;

–          Regatul Unit al Marii Britanii/Doncaster – 2 frecvențe/luni și vineri;

–          Regatul Unit al Marii Britanii/Londra – 9 frecvențe/săptămână.

De asemenea, în programul de operare al companiei Tarom, începând din sezonul de vară 2021, apar frecvențe zilnice spre București-Otopeni, 13 frecvențe/săptămână – câte 2 în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și Duminică și un zbor în ziua de sâmbătă.

Totodată, pentru sezonul estival 2021, de pe Aeroportul Suceava se intenționează operarea zborurilor de vacanță spre destinații din Turcia – Antalya, circuite pe Coasta Lycia și Cappadocia,  Egipt – Hurghada.

Gheorghe Flutur a spus că acesta este un program care poate suferi modificări în funcție de evoluția contextului pandemic, de restricțiile asociate condițiilor de călătorie din țările de plecare sau destinație.

„Sperăm ca această situație determinată de pandemie să înceteze cât mai curând pentru ca activitatea pe aeroportul sucevean să poată reveni imediat la normal. Așadar, pentru sezonul de vară 2021, atât Wizz Air cât și Tarom au anunțat reluarea operării destinațiilor și frecvențelor deservite de  Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava, frecvențe similare anului 2019, anterior pandemiei. Este un semn bun, atât cu privire la numărul estimat de pasageri, precum și în ceea ce privește încrederea în serviciile oferite de aeroportul nostru.

Aeroportul, fiind o importantă poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare zonală, noi suntem pregătiți atât pentru creșterea capacității cât și pentru creșterea calității serviciilor”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Flutur după ce Wizz Air și Tarom au anunțat zborurile din Suceava pentru orarul de vară: „Este un semn bun în ceea ce privește încrederea în aeroport”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava