MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat astăzi la Palatul Cotroceni  la ceremonia în care președintele Klaus Iohannis a înmânat Ordinul „Meritul sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” de la Suceava. Gheorghe Flutur a fost însoțit de echipa de conducere a spitalului în frunte cu managerul Vasile Rîmbu.  Preşedintele Iohannis a semnat, pe 5 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății, decretul prin care Spitalului Judeţean Suceava i-a fost conferit ordinul „Meritul sanitar” în grad de Cavaler, „în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical”.

Gheorghe Flutur a declarat: ”Suceava este încă o dată pe harta performanței de data aceasta la capitolul sănătate. S-au adunat 10 ani de eforturi pe care le-am făcut după ce numeam o echipă performantă la conducerea Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” de la Suceava în frunte cu managerul Vasile Rîmbu. Și dacă cineva se întreabă dacă e bună sau nu descentralizarea în România răspunsul e clar, da. Uitați-vă la această poveste de succes care înseamnă trecerea Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” de la Suceava de la Ministerul Sănătății în subordinea Consiliului Județean Suceava”.

Pentru miercuri, 17 aprilie,  Gheorghe Flutur a invitat boardul Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” de la Suceava, șefii de secție, asistentele șefe să ciocnească un pahar cu șampanie pentru a putea sărbători împreună satisfacția și bucuria acestei recunoașteri, primirea Ordinului „Meritul sanitar” în grad de Cavaler.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava