MOPAN Suceava

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a participat marți la prima ședință a Biroului Executiv Central al PNL alături de colegii din noua conducere a partidului.

”Au avut loc discuții importante cu privire la perioada următoare. Partidul oferă toată încrederea premierului și președintelui României. S-a decis formarea a două echipe de negociere, în Camera Deputaților şi Senat, pentru păstrarea majorităţii în Parlament. Partenerii de guvernare de la USR PLUS sunt așteptați în continuare la discuții pentru a putea continua colaborarea în actuala coaliție. Disponibilitate de negociere va dispărea dacă USR va vota o moțiune alături de PSD sau AUR”, a declarat Flutur. El a adăugat că Florin Cîțu a anunțat alocarea a 460 de milioane de lei Ministerului Sănătăţii sumă care va facilita gestionarea pandemiei în perioada dificilă pe care o traversăm.

Flutur după prima ședință BEx: ”S-a decis formarea a două echipe de negociere, în Camera Deputaților şi Senat, pentru păstrarea majorităţii în Parlament”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava