MOPAN Suceava

Preşedintele liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat astăzi, când s-au aniversat 141 de ani de la înfiinţarea PNL că echipa liberală este pregătită să guverneze Suceava, atât municipiul cât şi întreg judeţul. Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că aniversarea de anul acesta a PNL se face sub semnul unităţii. „La finele Primului Război Mondial, România și-a împlinit obiectivul național al Marii Uniri, în timp ce la putere se afla tot un cabinet liberal. Acum, unificarea dreptei româneşti se face tot sub sigla PNL”, a subliniat preşedintele PNL Suceava. El a subliniat faptul că PNL este cel mai longeviv partid din România, cu o istorie care se întinde, de acum, pe trei secole. “Astăzi, la mai puţin de două săptămâni de alegerile locale, echipa liberală este pregătită să guverneze Suceava, atât municipiul, cât şi judeţul. Vreau să mulţumesc echipei liberale pentru că s-a mobilizat foarte tare, şi îmi permit să le spun prieteneşte, ca om care am fost în mai multe campanii şi le-am coordonat, să fie atenţi până în ultimul minut. Să fie atenţi şi să convingă populaţia că soluţia liberală este cea mai bună pentru că avem cei mai buni oameni. Eu le mulţumesc pentru efort şi îi rog pe suceveni să aibă încredere în echipa PNL, în Ion Lungu aici la Suceava. De asemenea, îmi doresc foarte mult să câştig preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, să repornim ceea ce aşteaptă foarte multă lume şi în special locurile de muncă”, a declarat Gheorghe Flutur.
Pe parcursul zilei de astăzi, la sediul PNL Suceava au avut loc mai multe acţiuni pentru a marca împlinirea a 141 de ani de la înfiinţarea PNL. Astfel, în cadrul unei acţiuni organuzate pentru tinerii liberali a fost prezentată istoria partidului, la discuţii fiind prezenţi deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, profesorul Radu Pentiuc, acesta candidând pentru un nou mandat de consilier judeţean, precum şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL, Cătălina Culipei.
La finalul întâlnirii, Sanda-Maria Ardeleanu a ţinut să declare că „astăzi, la 141 de ani de la înființarea PNL mă adresez cu încredere și speranță membrilor partidului și simpatizanților ideilor liberale, dorindu-le să aibă forța de a lupta pentru cauza dreaptă a acestui partid istoric în România: libertate, prosperitate, demnitate și unitate”.
Partidul Național Liberal a fost oficial fondat la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, Tache Anastasiu, au pus bazele acestei formațiunii politice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava