Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, şi-a anunţat sâmbătă, în mod oficial, intenţia de a candida din nou pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. În cadrul unei întâlniri electorale care a avut loc în sala mare a Casei de Cultură Suceava, în prezenţa a peste 1.000 de membri şi simpatizanţi ai PDL, Gheorghe Flutur le-a spus acestora: „Mă aşteptaţi în 2016? Vin!”. Flutur a spus că este decis să recâştige preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava deoarece a constatat că toate proiectele de amploare pe care le-a promovat în perioada în care a deţinut această funcţie, în mandatul trecut, sunt blocate în momentul de faţă. Liderul democrat liberalilor suceveni a subliniat faptul că principalul lui proiect va fi ca Bucovina să devină un pol de dezvoltare turistică. Gheorghe Flutur a explicat că printr-un astfel de program , judeţul Suceava va putea beneficia de fonduri europene pentru dezvoltare, pentru salvarea clădirilor de patrimoniu precum şi pentru alte proiecte care să facă din Bucovina o perlă a turismului din România. El le-a transmis membrilor şi simpatizanţilor PDL că „mai sunt doi ani şi ne întoarcem”, şi i-a îndemnat să fie uniţi pentru a da tonul de la Suceava „că dreapta românească porneşte de aici”.

Liderul PDL Suceava a spus că vrea să se reîntoarcă la conducerea CJ Suceava pentru că în momentul de faţă administraţia PSD a blocat toate proiectele pentru dezvoltarea judeţului, dând ca exemplu investiţiile în modernizarea mai multor drumuri, printre care cele care fac legătura între zonele turistice, Câmpulung – Slătioara – Stulpicani, Vatra Dornei – Bilbor – judeţul Harghita sau Suceviţa – Mănsătirea Humorului. „Aceste proiecte trebuie deblocate şi finanţate din bani europeni pentru interes turistic. Pentru că dacă undeva putem fi tari, atunci vorbi despre turismul de aici în Bucovina”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a adăugat că judeţul Suceava şi Bucovina trebuie să profite mai mult după eliminarea vizelor pentru cetăţenii din Republica Moldova, şi că un preşedinte de Consiliu Judeţean ar trebui să se implice mai mult pentru atragerea turiştilor din această ţară. Flutur a spus că vinerea trecută a discutat la Galaţi cu deputaţi din Partidul Liberal Democrat din Republica Moldova, condus de fostul premier al acestei ţări, Vlad Filat, despre posibilitatea organizării unor curse speciale turistice pentru moldovenii care vor să viziteze mănsătirea Putna şi Bucovina.

Liderul PDL Suceava a criticat actuala administraţie judeţeană şi pentru modul în care continuă proiectele turistice iniţiate în perioada mandatului său, făcând referire în special la „Horă în Bucovina”. „Unde sunt evenimentele făcute cu suflet şi la ce am ajuns? Am văzut o metodă nouă la Hora Bucovinei, să te încălzeşti dându-ţi foc. Noroc că au criticat ai noştri, şi au oprit evenimentele alea. Opriţi-i oameni buni!”, a declarat Flutur.

El le-a solicitat membrilor PDL să se mobilizeze pentru alegerile europarlamentare, adăugând că de rezultatul obţinut va depinde reîntoarcerea la conducerea administraţiei judeţene. „Ştiu că unii spun că e bine că nu e Flutur la Consiliul Judeţean, şi că mai spuneau: <cu ăla nu puteai>, şi că unora li se făcea rău şi leşinau pentru că lucrau. Acum am înţeles că e mai uşor de jucat pe calculator. Asta e viaţa. Eu le promit în continuare şi celor de acolo, şi dumneavoastră, că dacă mă întorc nu îmi schimb năravul. Ba trebuie să recuperăm patru ani pierduţi, să facem proiecte şi să dezvoltăm zona”, a spus Flutur. El a făcut referire şi la „şoseaua de centură muzeu a Sucevei”, declarând că dacă PDL ar fi fost la Guvernare această investiţie ar fi fost finalizată de mult. „Halal”. Aşa făceam noi? De câte ori era ministrul transporturilor aici până o termina? Închipuiţi-vă un pic”, le-a spus Flutur membrilor şi simpatizanţilor PDL. Liderul democrat liberalilor suceveni le-a transmis acestora că este convins că pentru doi ani PDL va reveni la guvernare.

Flutur este decis să recâştige preşedinţia CJ Suceava: „Mă aşteptaţi în 2016? Vin!”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava