Concert pascal
MOPAN Suceava

PDL cere guvernului să prezinte public criteriile care stau la baza disponibilizărilor din structurile administrative. Secretarul general al partidului, senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că din sistemul bugetar ar urma să plece aproximativ 2.800 de persoane subliniind că disponibilizările se fac ”în discreție totală fără criterii anunțate transparent, pentru concedierea funcționarilor care nu au carnet de partid”.

”PDL cere guvernului să respecte legea privind dialogul cu partenerii sociali iar Agenției Naționale a Fucționarilor Publici să prezinte public dacă a avizat acest proces de disponibilizare. De asemenea, PDL cere Avocatului Poporului să atace OUG 77 /2013 deoarece încalcă drepturile fundamentale ale funcționarilor publici în lipsa unor criterii obiective. Este un abuz fără precedent. Nu în ultimul rând cerem Ministrului Muncii să prezinte public planul de reconversie profesională și de integrare pe piața muncii a celor disponibilizați. Doamna ministru Câmpeanu să explice de ce nu accesează bani europeni din Fondul European de Ajustare la Globalizare pentru sprijinirea românilor care se află în dificulate”

a spus Flutur.
Secretarul general al PDL susține că Guvenul Ponta este inamicul numărul unu al locurilor de muncă din România fiind practic o fabrică de șomeri.

”Actualii guvernanți au promis un milion de locuri de muncă dar în realitate creează șomeri pe bandă rulantă atât în domeniul de stat cât și în domeniul privat. Realitatea din România este mai puternică decât propaganda guvernanților. Lipsa de viziune economică a Guvernului Ponta conduce la probleme grave în economia reală, insolvenţe şi falimente ale companiilor şi, evident, la concedieri. Sute de mii de oameni, ce lucrează la stat sau la privaţi, vor rămâne şomeri, fără salarii şi, în consecinţă, nici familiile acestora nu au cum să o ducă bine”

a mai spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava