MOPAN Suceava

Prezent astăzi la Sihăstria Putnei, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un apel către bucovineni să fie solidari și să suțină interesele acestei zone a țării, în special construcția autostrăzilor care să lege județul Suceava de București și de Vestul României. Gheorghe Flutur a participat astăzi, la Sihăstria Putnei, la lansarea a două cărți scrise de Mihai Tatulici, „Istoria gastronomiei românești” și „Am un interes personal: România”. La eveniment au mai participat fostul tenismen Ilie Năstase, primarul din Putna, Gheorghe Coroamă, dar și alte personalități. În cadrul evenimentului, Gheorghe Flutur i-a oferit medalia „Ordinul Bucovinei” lui Mihai Tatulici. Medalia i-a fost acordată anul trecut, de Centenarul Marii Uniri, însă Mihai Tatulici nu a putut să fie prezent la Suceava pentru a o ridica personal. De asemenea, Flutur i-a adresat rugămintea lui Mihai Tatulici să îi transmită aceeași distincție, „Meritul Bucovinei”, criticului Alex Ștefănescu. Flutur a spus că atât Mihai Tatulici, cât și Alex Ștefănescu sunt doi bucovineni care au făcut cinste acestei zone.

În cuvântul său de la evenimentul de astăzi, președintele CJ Suceava a spus că își dorește ca bucovinenii să fie mult mai solidari pentru a susține împreună construcția autostrăzilor care să lege județul de Vestul Europei și de București. Mai mult, Flutur a făcut un îndemn la solidaritate și pentru o susținere mai mare a „fraților noștri” din Nordul Bucovinei, în drumul Ucrainei către Uniunea Europeană.

Flutur îi îndeamnă pe bucovineni să fie solidari pentru a susține construcția de autostrăzi spre București și Vestul Europei, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava