Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a participat astăzi, împreună cu 150 de voluntari din instituție, la Ziua de Curățenie în campania „Let’s do it, România!” La strângerea deșeurilor din zona pădurii Mihoveni-Costâna lor li s-au alăturat voluntari din comuna Șcheia, împreună cu primarul Vasile Andriciuc și viceprimarul Ilie Cojoc. Alte echipe de voluntari de la CJ Suceava s-au aflat în parcul Șipote, în Zamca, pe Râul Suceava și în comuna Adâncata alături de voluntari din aceasta comună, împreună cu primarul Viorel Cucu.

După ce în pădure s-au găsit inclusiv deșeuri de construcții Gheorghe Flutur a anunțat că va solicita să se aibă în vedere rezolvarea problemei și pentru acest tip de deșeuri.

Gheorghe Flutur a subliniat că astfel de acţiuni reprezintă un semnal bun, care obligă autorităţile să facă mai mult pentru a preveni „această debandadă în ceea ce priveşte aruncarea deşeurile sau depozitarea necontrolată a lor”. „Sper şi eu că va veni ziua în care depozitele ecologice din judeţ vor fi funcţionale. Şi asta cât de repede. Nu depinde de noi, pentru că sunt proceduri de achiziţie publică. Însă în felul acesta, după ce vor apărea aceste depozite ecologice vom începe ofensiva pentru informarea populaţiei. Vom cere bisericii sprijinul, societăţii civile, pentru informarea populației cu privire la selectarea deşeurilor şi gestionarea lor corespunzătoare. E nevoie şi e un semnal frumos că Suceava este prezentă la astfel de acţiuni. Suceava e un judeţ turistic, un judeţ care se doreşte curat şi semnalul tineretului este excepţional”, a declarat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava